Jāņa Rozes apgādā" iznākusi Latvijā dzīvojošā meksikāņu pavāra un uzņēmēja Havjera Garsijas grāmata Gatavots a la mexicana, kurā īsi un asprātīgi stāstiņi iz dzīves mijas ar pašradītu recepšu aprakstiem.

Autors vienlīdz aizrautīgi un humorpilni apraksta bērnības atmiņas Meksikā, kulinārās kultūras iepazīšanu, piedzīvoto kultūršoku Latvijā un gardu ēdienu receptes.
Ikvienam gardēdim un dzīves baudītājam šī grāmata sagādās prieku un mudinās izmēģināt kolorīti aprakstīto ēdienu receptes. Estētus arīdzan priecēs lieliskas kvalitātes ēdienu fotogrāfijas.

"Šī grāmata ir ceļojums ar garšu cauri kontrastiem bagātajai gastronomiskajai Meksikai. Eleganti un personīgi Havjers izved lasītāju cauri dzimtenes dabas, sadzīves un kulinārijas krāšņo garšu dažādībai. Tāpēc šī grāmata ir vērtīgs ieguvums ikvienam pavāram un lasītājam, kā arī nepieciešams papildinājums pavārgrāmatu plauktam. Kas var būt labāks par šo?" par grāmatu saka Mārtiņš Rītiņš, restorāna "Vincents" šefpavārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!