Foto: LETA
Cēsīs sestdien nodibināta "Vienotības" reģionālā nodaļa, par kuras vadītāju ievēlēts Cēsu novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Jānis Rozenbergs, savukārt viņa vietnieks būs Cēsu novada domes deputāts Mārtiņš Malcenieks, portālu "Delfi" informēja "Vienotības" pārstāve Laila Timrota.

Līdz ar to Latvijā darbojas 39 partijas reģionālās nodaļas, no kurām lielākās ir Rīgas, Jūrmalas, Ogres un Jelgavas nodaļas, kā arī partijas Jaunatnes organizācija, kopā pulcējot vairāk nekā 2400 biedru.

Rozenbergs atzinis, ka "Vienotībai", kas izveidojusies par Latvijā lielāko un ietekmīgāko politisko spēku, nu arī Cēsīs būs vieta, kur pulcēties aktīviem, zinošiem un politikā ieinteresētiem cilvēkiem. "Uzrunājot ļaudis, skaidrojot tiem "Vienotības" mērķus un vērtības un aicinot līdzdarboties, mūsu kopīgais darbs kļūs vēl kvalitatīvāks un mūsu politiskais piedāvājums – precīzāks," paudis partijas Cēsu nodaļas vadītājs.

"Vienotības" dibināta 2011.gada 6.augustā un ir pārstāvēta 75 Latvijas pašvaldībās - septiņās pilsētās un 68 novados. 11 pašvaldībās partijas pārstāvji ir domes vadītāji, 17 – priekšsēdētāju vietnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!