Mērķis - panākt, lai viduklis kļūtu tievs, juteklisks un kārdinošs. Šī mērķa sasniegšanai pacenties izslēgt no sava uztura šokolādi un pudiņus, dzer vairāk ūdens un ēd svaigus augļus.

Brokastis
(izvēlies vienu no piedāvātajiem variantiem):

a) puse vidēja izmēra melones, 100 gramus mājas siera;
b) 25 gramus nesaldinātas pārslas, viens ābols.

Pusdienas (izvēlies vienu no piedāvātajiem variantiem):

a) puse vidēja izmēra melones, 150 g zivs, kas pagatavota uz grila, brokoļi, kāposti;
b) divas rupja maluma miltu maizes šķēles, salāti no mazkaloriju dārzeņiem, 50 gramu vistas (bez ādas), 35 g mazkaloriju siera.

Vakariņas (izvēlies vienu no piedāvātajiem variantiem): a) 125 g netrekna steika, kas pagatavots uz grila, 50 g zirņu, apcepti tomāti; b) 75 g jebkuras aukstās gaļas, liela dažādu salātu porcija; c) 125 g cūkgaļas karbonādes, kas pagatavota uz grila, liela dažādu salātu porcija.

Vingrojumi: Vislabāk tev palīdzēs dejas, īpaši noderīgs ir tvists. Bez tā speciālisti rekomendē tev šādu vingrinājumu. Piecelies, novieto kājas plecu platumā, rokas noliec uz pakauša. No šī stāvokļa noliecies uz priekšu, spēcīgi pagriežoties viduklī uz labo pusi un pieskaries ar labās rokas elkoni kreisās kājas celim. Iztaisnojies un atkal noliecies, pieskaroties ar kreisās rokas elkoni labās kājas celim. Atkārto šo vingrinājumu desmit reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!