Foto: Publicitātes foto
Festivāla "Eiropas Ziemassvētki" ietvaros trešdien, 28. decembrī, plkst. 19:30 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā izskanēs Klaudio Monteverdi "Svētās Jaunavas Marijas vesperes" Tallinas baroka orķestra, Igaunijas kamerkora "Voces Musicales" un citu izcilu mūziķu izpildījumā, portālu "Delfi" informē VSIA "Latvijas Koncerti" pārstāvji.

Koncertā piedalīsies Anna Denisa, soprāns (Apvienotā Karaliste), Tēle Jeksa, alts (Igaunija), Konijs Timanders, tenors (Zviedrija), Saimons Vols, tenors (Apvienotā Karaliste), Tāvi Tampu, bass (Igaunija), diriģents Risto Josts (Igaunija)

Klaudio Monteverdi "Svētās Jaunavas Marijas vesperes" ir viens no visu laiku skaistākajiem Dievmātes slavinājumiem – sakrālās mūzikas šedevrs. Venēcijas baroka zeltītās atbalsis, balsu vijīgie ornamenti un instrumentu virtuozās pasāžas – tā ir ļoti laimīga un ļoti skaista mūzika, ko izpildīs pieredzējuši mūziķi no Igaunijas, Zviedrijas un Apvienotās Karalistes.

Biļetes uz šo un citiem "Eiropas Ziemassvētku" koncertiem nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!