Kūka Burkānu drudzis. Foto: Laurencija

Sastāvdaļas:
• 2 olas
• 200 grami cukura
• 100 grami sviesta (izkausēta)
• 300 grami rīvētu burkānu (apmēram divi lieli burkāni)
• 250 grami miltu
• 1,5 tējk. cepamā pulvera
• 1 tējk. kanēļa
• 1 tējk. vaniļas cukura

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Pagatavošana:

Saputo olas ar cukuru. Izkausē sviestu un pievieno sarīvētus burkānus.

Miltus kopā ar vaniļas cukuru, cepamo pulveri un kanēli sajauc kopā, samaisa un tad pievieno saputotajai olai ar cukuru un sviestu. Pievieno burkānus, samaisa.

Ņem tortes pannu, iesmērē ar sviestu gan apakšu, gan sānus un izkaisa mannā pa visu pannu (tas tāpēc, lai mīkla nepielīp pie pannas).

Tad ielej mīklu pannā (cepeškrāsnij jābūt jau uzsildītai 175°C) un liek kūku cepties aptuveni 40 minūtes.

Labu apetīti!

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form