Burkānu un dzērveņu kokteilis. Foto: Marta Rudzīte

Sastāvdaļas 4 porcijām: • 400 g burkānu, • 400 g auzu pārslu biezputras, • 1 ola, • šķipsniņa sāls un citas garšvielas pēc izvēles – sāļajām pankūkām, • cukurs, kanēlis vai kādas citas garšvielas vai ievārījums – saldajām pankūkām.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Pagatavošana:

Izvāra un atdzesē auzu pārslu biezputru. Izspiež sulu burkāniem un 400 g biezumu sajauc ar putru, pievieno olu un garšvielas. Visu masu sadala vienādos nelielos plācenīšos un izcep.

Pasniedz ar izvēlētajām piedevām. Šos plāceņus var ēst gan siltus, gan aukstus.

Burkānu un dzērveņu kokteilis

Burkānu un dzērveņu kokteilis. Foto: Marta Rudzīte

1 porcijai: glāzē ielej 200 ml burkānu sulas un 45 ml dzērveņu sulas. Kokteili ieteicams samaisīt ar salmiņu vai ko citu. Šis kokteilis būs vitamīniem bagāts un ļoti veselīgs, bet, ja tas tomēr ir par skābu, var pievienot nedaudz pūdercukura.

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form