"Finnair" šī gada 2. septembrī uzsāks pasažieru lidojumus no Helsinkiem uz Jekaterinburgu. Lidojumi tiek plānoti 3 reizes nedēļā ar "Airbus A319" lidmašīnām.
Jekaterinburga ir jau trešā pilsēta Krievijā pēc Maskavas un Sankt Pēterburgas, kur "Finnair" veic regulārus lidojumus. No Rīgas "Finnair" piedāvā avio reisus uz Jekaterinburgu caur Helsinkiem.

"Finnair" lidojumu organizēšanā sadarbojas ar "Ural Airlines". Gandrīz 3 stundu lidojums no Helsinkiem uz Jekaterinburgu un lieliskās Helsinku lidostas komunikācijas padara šo maršrutu konkurētspējīgu Krievijā, ziemeļvalstīs un Eiropā.

"Jekaterinburga ir kā vārti uz tādiem tāliem reģioniem kā Urāls un Sibīrija, sniedzot nebijušas iespējas darījuma cilvēkiem. Mūsu maršruts ir domāts tiem, kas no Sverdlovskas reģiona vēlas nokļūt Ziemeļvalstīs un Baltijā, un pretēji. Esam pārliecināti, ka šo maršrutu izmantos pasažieri no visas Eiropas, Ziemeļamerikas un Āzijas virzienā uz Krieviju. Plānojam, ka no Latvijas par lidojumiem uz Jekaterinburgu būs liela interese, jo tā būs jauna iespēja darījuma cilvēkiem ar komfortu nokļūt galamērķī, kā arī iespēja Latvijas iedzīvotājiem apmeklēt draugus, paziņas un radiniekus šajā reģionā", informē Vesa Vilkkula, "Finnair" pārdošanas daļas vadītājs Krievijā.

Jekaterinburga tika celta 1723. gadā. Pilsētai ir vairāk nekā 1 miljons iedzīvotāju, tā atrodas uz robežas starp Eiropu un Āziju, blakus Transsibīrijas dzelzceļa maģistrālei. Tas ir Urāla administratīvais centrs un industriālais, kultūras un izglītības centrs Sverdlovskas reģionā. Blakus tai atrodas Čeļabinska un Permja. Mūsdienās Jekaterinburgā darbojas liels skaits ārzemju uzņēmumu. Pilsētai apkārt esošie kalni sniedz lieliskas iespējas tūrisma attīstībai un piedāvā jaunus tūrisma galamērķus ceļotājiem.

"Finnair" piedava lidojumus uz Jekaterinburgu otrdienās, ceturtdienās un svētdienās pulksten 23:50. No Jekaterinburgas lidojumi ir pirmdienās, trešdienās un piektdienās pulksten 6:50.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!