Foto: Publicitātes foto

Vokālā grupa "Framest" laidusi klajā savu debijas albumu - Ziemassvētku CD "Svētki ledus pilī" un, atzīmējot albuma iznākšanu dodas svētku koncertturnejā pa Latviju, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Koncertu grupa veidos kā kolāžu no skaistākajām, mīļākajām un atraktīvākajām Ziemassvētku dziesmām, veidojot brīnumu. Sākot no bērnības brīnumiem dziesmā "Zvaniņš Skan" līdz sirds melodijām jaunās svētku kompozīcijās.

Framest 'Zvaniņš skan'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Framest_Zavanins.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Grupas mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis stāsta mūziķu misiju Ziemassvētku laikā: "Ar vislielāko prieku un nepacietību gaidām tikšanos ar mūsu klausītājiem, jo – tikai iepriecinot viņus un dāvājot svētku sajūtu publikai, mēs paši svinam un priecājamies par svētku laiku. Mūziķa dāvināšanas prieks ir klausītāja svētku sajūtas uzburšana!"

Koncertu norises vietas un laiki:

· 6 decembris Ogres kultūras nams 19:00
· 8. decembris Nīcas kultūras nams 17:00
· 9. decembris Viļānu kultūras nams 14:00
· 13. decembris Jelgavas kultūras nams 19:00
· 15. decembris Liepājas biedrības nams 19:00
· 16. decembris Rūjienas kultūras nams 14:00
· 22. decembris Krustpils kultūras nams 19:00
· 23. decembris Smiltenes kultūras nams 19:00
· 27. decembris Ventspils kultūras nams 19:00
· 29. decembris Rīga, Spīķeru koncertzāle 18:00

Grupa "Framest" pastāv kopš 2005. gada un ir profesionālākā a cappella grupa Baltijas valstīs. "Framest" ir pieci draugi un profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Elīna Šmukste (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Edgars Janovs (bass).

Grupas sasniegumu sarakstā ir koncerti Latvijā un ārzemēs, tomēr vislielāko atpazīstamību ieguva, vasarā piedaloties starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais Vilnis 2012".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!