Lemon Ice Coffee
Sastāvdaļas:
60 ml dubultā (doppio) espresso
100 g citronu saldējuma
50 ml vaniļas krēma
Pagatavošana:
Dubulto espresso un saldējumu sablenderē kopā ar nelielu daudzumu ledus. Visu lej glāzē, kurā jau ievietots smalkais ledus. Virspusē pievieno vaniļas krēmu un pārkaisa ar dažām kafijas pupiņām.
Toffee Coffee
Sastāvdaļas:
30 ml espresso
5 ml citronu sulas
5 ml Monin Toffee Nut sīrupa
Sarīvēta šokolāde
Pagatavošana:
Citronu sulu un "Monin Toffee Nut" sīrupu sajauc kopā un ielej pasniegšanas glāzītē. Virsū lej svaigi pagatavotu espresso un beigās pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Espresso Corretto
Sastāvdaļas:
30 ml espresso
10 ml Grapas
20 ml vaniļas krēma
Sarīvēta šokolāde
Pagatavošana:
Pie tikko pagatavota espresso pielej klāt grapu. Virspusē pievieno vaniļas krēmu un pārkaisa ar šokolādi.