Sastāvdaļas:
- 500 ml degvīna
- 1 tējk. koriandra sēklu
- 3 zaļā kardamona pākstis
- ½ tējk. kumīna sēklu
- 1 kanēļa standziņa
- 1 kaltēta čili pāksts
Rezultāts:
- 500 ml
Pagatavošana:
- Sterilizētā pudelē liec visas garšvielas un pārlej ar degvīnu. Pudeli aizvāko, ļauj ievilkties vēsā, tumšā vietā apmēram 1 mēnesi.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit