Tūrisma aģentūra "Go Travel" oktobrī atklāj Latvijā pirmo specializēto SPA tūrisma portālu - www.GoSPA.lv. Portālā ir apkopota un publicēta detalizēta informācija par labākajām SPA viesnīcām Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un citās Eiropas valstīs.
Šobrīd GoSPA.lv ir publicēta informācija par 39 izmeklētām SPA viesnīcām, to piedāvātajām procedūrām un papildus pakalpojumiem. Portālā iespējams rezervēt populārākās Baltijas un Eiropas SPA viesnīcas: "Evian Royal Resort" (Francija), "Georg Ots Spa" (Igaunija), Grand Roose SPA" (Igaunija), "Hotel Vanagupe" (Lietuva), S"PA Hotel Druskiniki" (Lietuva), "Mārcienas muiža" (Latvija) un "Jūrmala SPA Hotel" (Latvija). Portālam attīstoties, piedāvāto SPA programmu un viesnīcu skaitu plānots palielināt.

Tūrisma aģentūras direktore Astra Kalniņa komentē: "Portāls GoSPA.lv ir ērts risinājums tiem klientiem, kuri vēlas taupīt laiku un atrast jaunas idejas brīvdienām. Izmantojot portālu, vairs nav jāapmeklē atsevišķas mājas lapas, lai salīdzinātu vai rezervētu piemērotāko SPA programmu. Atpūta SPA viesnīcā ir ļoti piemērota cilvēkiem, kuri nevar atļauties garas brīvdienas, bet vēlas atpūsties un uzlabot pašsajūtu, ļaujot par sevi parūpēties profesionāļiem."

Domājot par lietotāju ērtībām, portālā publicēta informācija par SPA viesnīcu atrašanās vietu, nokļūšanas iespējām un sniegtas atbildes uz klientu biežāk uzdotajiem jautājumiem. Katru nedēļu portālā tiks publicēti īpašie SPA piedāvājumi. Portālā ir atrodamas arī klientu atsauksmes par populārākajām SPA viesnīcām un to pakalpojumiem, kas palīdz izvēlēties viesnīcu un SPA programmu gan vīrietim, gan sievietei.

Klienti, kuri reģistrēsies e-jaunumiem, regulāri saņems aktuālāko informāciju par SPA piedāvājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!