Foto: LETA

Jēkabpilī pēc oktobrī notikušā traģiskā gadījuma, kad no Daugavas tilta pārvada nokritusi un gājusi bojā kāda sieviete, šonedēļ virs Pļaviņu ielas tuneļa izvietotas pagaidu aizsargbarjeras, liecina Jēkabpils pašvaldības informācija.

Virs tuneļa esošais ielas posms ir uzskatāms par gājējiem nedrošu, tāpēc SIA "Jēkabpils pakalpojumi" tā norobežošanai ir uzstādījis pagaidu metāla aizsargbarjeras.
Barjeras tur atradīsies līdz Kurzemes - Vienības ielu rekonstrukcijai, kas paredzēta 2014. gadā. Rekonstruējot ielu, plānots izvietot pastāvīgas aizsargbarjeras, kas nodrošinās satiksmes un gājēju drošību.

Jau ziņots, ka Jēkabpilī oktobra sākumā no Daugavas tilta pārvada nokritusi un gājusi bojā kāda pagaidām nenoskaidrota sieviete.

Par vietu virs tilta pārvada kā bīstamu jau iepriekš ziņojis vietējais laikraksts "Brīvā Daugava" - reiz tur bijušas margas, bet to vairs nav. Margas esot nepieciešamas arī tālāk pa tilta uzbrauktuves slīpuma malu. Tas tādēļ, ka ir bijuši gadījumi, kad tumsā cilvēki no augšas ir novēlušies lejā Liepu ielas māju pagalmos. Par laimi, sekas nav bijušas smagas.

Jēkabpils pašvaldības Ceļu, ielu fonda un pārvadājumu nodaļas vadītājs Aivars Kraps laikrakstam paskaidrojis, ka margas varētu uzstādīt tikai nākamgad, kad īstenos Vienības un Kurzemes ielas rekonstrukcijas projektu. Kraps tieši nezinot, vai šobrīd projektā ir ieplānotas margas. Viņš to precizēšot, un, ja to nav, tās esot jāieplāno, jo tas esot nepieciešams un neradot nekādu būtisku projekta sadārdzinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!