Tiem, kas vēlas sarūpēt skaistu un garšīgu svētku galdu, Dansukker piedāvā idejas, kā viegli pagatavot interesantus Ziemassvētku dzērienus, ēdienus saldumus un desertus.

Sastāvdaļas (6 glāzēm):

500 ml ūdens

4 melleņu tējas maisiņi

1 neliela kanēļa standziņa

1 anīsa zvaigzne

Sula no 1 apelsīna

Sula no 1 laima

75 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa­­

350ml sarkanvīna

Pagatavošana:

Uzvāra ūdeni. Ieliek tajā tējas maisiņus, kanēļa standziņu un anīsu. Ļauj ievilkties 5-6 minūtes, tad maisiņus un garšvielas izņem ārā. Iemaisa citrusaugļu sulu, sīrupu un vīnu. Dzērienu uzsilda, bet neļauj uzvārīties. Salej karstvīna glāzēs un pasniedz nekavējoties.

Lai garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!