Nemēģinu kādam uzspiest savu viedokli vai mācīt. Rosinu tikai ieklausīties un padomāt. Varbūt, ir vērts, bet, varbūt, arī nē.

Re kā… parodiskas atziņas spēj arī saniknot! J
Nu nav man pieņemams, ka nav Ozolam savas nostājas un nepārtraukti nonāk pretrunās pats ar sevi, mēģinot izpatikt visa veida publikai.Agrāk to sauca par divkosīgu līšanu, bet, var jau būt, kaut kas ir mainījies. Vai to, ko viņš runā, var saukt par uzdrīgstēšanos vai sabiedrības acu atvēršanu, kas ir, ja nemaldos, HIP HOP kustības pamatā? Baigā varonība pateikt, ka apkārt sūdu līdz ausīm, un bezjēdzīgi mētāties ar skaļām, neko tā arī sakarīgu nepasakot. Ja gribi ar mūziku pelnīt, tad nestāsti, ka Tu nāc kā pasaules glābējs! O.K.- taisi savu šovu, bet nebāz pārējiem batonus ausīs!

Vai man skauž viņa popularitāte? Esmu slavens starp tiem cilvēkiem, kuru priekšā tādam būt man ir svarīgi. Tak pofig man, ko par mani domā, piemēram, 14-gadīgā Līzīte no 9.b. Nu nevietā mest man acīs viņa nedēļas ienākumus- ne jau es viņa diskus pērku un šovus apmeklēeju…. Daru to, kas man patīk, un pelnu tik, cik man vajag.Vajadzēs vairāk, darīšu ko citu.

Neapšaubāmi, cienu, ja cilvēks kaut ko dara ar pašatdevi un profesionalitāti, bet tad neklaigā, ka tas, ko dara pārējie (arī bijušie sabiedrotie, starp citu), ir baigie sūdi! Ja jau esi tik augstu cilvēcisko vērtību iemiesojums, neslēp to un parādi bez klaigāšanas un psihošanas! Ja nu reiz, vairāk vai mazāk, valdi pār masām, apzinies to un neesi vieglprātīgs savā rīcībā un darbos! Ka nesanāk “baigie sūdi”, ko, lai kā arī gribētu, vairs neizsmelsi, jo situācija jau būs ārpus kontroles. Paldies par uzmanību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!