close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sastāvdaļas:
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 2 baltmaizes šķēles bez garozas
  • 250 g vīģu
  • 1 glāze piena
  • mazliet rīvmaizes
  • Pagatavošana:

    Olu dzeltenumus saputo, pievieno kausētu sviestu, pienā izmērcētu baltmaizi, pāri palikušo pienu, smalki sagrieztas vīģes un visu labi sajauc. Olu baltumus saputo ar cukuru, uzmanīgi iecilā un masu liek ar sviestu ieziestā un rīvmaizi izkaisītā formā un cep vidēji karstā cepeškrāsnī.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form