9. jūlijā, pulksten 12, viesnīcas "Hotel de Rome" (Kaļķu iela 28) Kamīnu zālē tiks atklāta foto izstāde "Igaunijas iespaidi!", informē pasākuma organizatori.

Izstāde atspoguļos skaistākās un ievērojamākās atpūtas vietas Igaunijā, kā arī aicinās Latvijas iedzīvotājus iepazīt dažādus kaimiņvalsts reģionus. Ar šo notikumu Latvijā aizsākas vasaras kampaņa, kas mudinās tūristus par ceļojuma galamērķi izvēlēties Igauniju.

Pasākumā piedalīsies Igaunijas Tūrisma padomes "Enterprise Estonia" mārketinga vadītājs Andruss Nemms, "Enterprise Estonia" valdes locekle Marija Alajee, kā arī Igaunijas vēstniecības Latvijā pārstāvis.

Vienlaikus ar foto izstādes atklāšanu, Igaunijas Tūrisma padomes pārstāvji informēs par kampaņas gaitu, jaunāko informāciju par Latvijas tūristu došanos uz Igauniju, Latvijas iedzīvotāju un citu valstu tūristu iecienītākajām vietām Igaunijā, iespējām iesaistīties interaktīvā konkursā un laimēt braucienu uz Igauniju.

"Enterprise Estonia" rīkotā kampaņa tiek finansēta ar Eiropas Savienības un Eiropas reģionālā attīstības fonda struktūrfonda atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!