Siguldas novada pašvaldība šogad veikusi vērienīgus bruģēšanas darbus Siguldā, informē Siguldas pašvaldībā.
"Šogad Siguldas novadā ir turpinājušies gājēju trotuāru un veloceliņu sakārtošana, veicot bruģēšanas darbus gandrīz 9000 kvadrātmetru apmērā", informē Siguldas novada domes izpilddirektors Uģis Mitrevics.

Šogad nobruģētas gājēju ietves Šveices ielā gar tiesu un Mākslu skolu "Baltais flīģelis", A.Kronvalda ielā no Parka līdz Dubura ielai, Parka ielā gar Raiņa parku, J.Čakstes ielā, Skolas ielā no Kr.Barona ielas līdz 3.pamatskolai, Ausekļa ielā no dzelzceļa pārbrauktuves līdz Vidus ielai, Stacijas ielā no Rīgas ielas līdz Gaismas ielai, Kr.Valdemāra ielā, P.Brieža ielā no Jēkaba laukuma līdz Vidzemes šosejai un gar panorāmas ratu Svētku laukumā.

Izbūvēts veloceliņš Parka ielā gar Raiņa parku un P.Brieža ielā no Jēkaba laukuma līdz Vidzemes šosejai. Bruģis tika uzklāts arī Raiņa parkā - apkārt rotaļu elementu smilšu laukumiem, izveidots bruģēts stāvlaukums Parka ielā pie Bērnu parka, kā arī bruģētas vairākas citas platības nelielos daudzumos, piemēram, pie R.Blaumaņa pieminekļa.

Šobrīd notiek vēl pēdējie bruģēšanas un gaismas laternu ierīkošanas darbi pie Siguldas Evaņģēliski luteriskās baznīcas posmā starp Cēsu un Pils ielām 750 kvadrātmetru apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!