Sastāvdaļas:
- 1 olas dzeltenums, jēls
- 1 liela tējk. baltā cukura
- 20 ml tumšā ruma
- 20 ml brendija
- 45 ml salda krējuma
- nedaudz rīvēta muskatrieksta
Pagatavošana:
- Šeikerī liec olas dzeltenumu un cukuru. Ar putojamo slotiņu vai dakšu kul, līdz izveidojas nedaudz gaisīgāka masa un cukurs ir pakusis.
- Tad pievieno brendiju, rumu un saldu krējumu. Aiztaisi šeikeri un kārtīgi 1 minūti pakrati. Pasniedz, ielejot glāzē un uzberot pavisam nedaudz rīvēta muskatrieksta.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit