Labdien! Mans vārds ir Manfreds Zilkstis un visupirmām kārtām Es vēlētos norādīt uz lietu, ka viss, ko še sacīšu ir Mana visuciešākā pārliecinātība, kāda jebšu jelkad būtu pausta no Manas puses.

Iesākumam gribētos atzīmēt arī, ka pirmoreiz mūžā Mans viedoklis saskan ar baznīcas uzskatiem un, raugi, cīņā par abortu aizliegumiem Mēs stāvam plecu pie pleca.

Tomēr atšķirīgu Manu cīņu no baznīcas centieniem dara nedaudz smalkāka iemeslu analīze – kamēr dvēseļu gani uzstājīgi pauž prasību rēķināties ar ikkatra augļa tiesībām kļūt par dzīvelīgu humanoīdu un nosoda mākslīgu grūtniecības pārtraukšanu kā vienīgo, kas šo izdevību automātiski tiem liedz, Es kategoriski pieprasu, lai katrai sēklai, kas ir visa pirmssākums, tiktu sniegta izdevība kļūt par augli.

Tādējādi par lielāko ļaunumu, kas iznīdē miljardiem cilvēka dzimuma potenciālos dzinumus, Es uzskatu jebkāda veida kontraceptīvos līdzekļus, ieskaitot tos šausmīgos lateksa sprostus, ko vēl mūsdienās atļaujas reklamēt kā dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Sieviešu tiesību cīnītāju nekaunība ir pārkāpusi jelkādas robežas – uz to Es vēlētos atgādināt, ka tieši sievietes, kas no aizseniem laikiem ir bijušas visa ļaunuma saknenis, ir tās, kas virza sabiedrībā tendenci iznīdēt vai vismaz padarīt neievērojamus patriarhālās morāles simbolus un varenību. Tādēļ, lai šīm radībām, kas pēc orālā seksa atļaujas izspļaut keramikas klozetā dārgāko, kas vien tām ir sniegts, parādītu viņu vietu, esmu dibinājis Spermatozoīdu Partiju un Mans vienīgais solījums Jums, Mani vēlētāji – Es darīšu visu, lai pēc iespējas ātrāk tiktu izveidots Spermatozoīdu Aizsardzības Birojs, kas turpmāk, kompetentu speciālistu stingro roku vadīts, pārņems kontroli pār to haosu un absolūta sistemātikas trūkuma dezorganizētu un degradētu šī cēlā ģenētiskā materiāla jēdziena izpratni, kā cēlonis ir bezatbildīgā spermas šļākšana, kas norisinājusies līdz šim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!