Foto: LETA
Piektdien, 26.aprīlī plkst. 11.00 Reformu partijas (RP) birojā Rīgā, Vīlandes ielā 14 notiks preses konference, kurā RP iepazīstinās ar savu Rīgas vēlēšanu programmu un Rīgas domes deputātu kandidātiem.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāte Inga Antāne, RP Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, kā arī vairāki Rīgas domes deputātu amatu kandidāti.

Reformu partija ir iesniegusi Centrālajā vēlēšanu komisijā 60 deputātu kandidātu sarakstu Rīgas domes vēlēšanām.

Rīgas vēlēšanu saraksta līdere un mēra amata kandidāte ir Inga Antāne, juriste un advokāte, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra padomniece.

Ar otro numuru sarakstā startē Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs Vilnis Ķirsis, trešā sarakstā – ekonomikas ministra padomniece Ilona Platonova.

Rīgas domes vēlēšanās Reformu partijas sarakstā startē arī Nellija Titova, kas ir izglītības jautājumu speciāliste un vada Izglītības ministra biroju, kā arī pazīstamais mākslinieks Bruno Birmanis.

Reformu partijas Rīgas programmas prioritātes ir atbalsts uzņēmējdarbībai, investīciju piesaiste, izglītība, energoefektivitāte un dzīvojamo māju renovācija, labas pārvaldības principu ieviešana pašvaldības darbā, pašvaldības uzņēmumu caurskatāma un atbildīga darbība, kā arī reāli strādājošas Vienas pieturas aģentūras izveide pašvaldībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!