Somijas lielākais viesnīcu un restorānu uzņēmums "Restel" pievienojies aviokompānijas "airBaltic" lojalitātes programmai "BalticMiles", informē "airBaltic".

"Restel" ir Somijas lielākais viesnīcu un restorānu uzņēmums ar 46 viesnīcām 28 pilsētās, kurās kopā ir vairāk nekā 7000 numuri. "Restel" viesnīcu grupā ir starptautiskā Crowne Plaza viesnīca Helsinkos, Holiday Inn viesnīcas, Rantasipi un Cumulus viesnīcas, Ikaalinen Spa viesnīca, kā arī Seurahuone viesnīca Helsinkos.

"Restel" savos teju 300 restorānos piedāvā gan Somijas, gan citu kultūru virtuves. Starp tiem ir gan pilsētas krogi un ģimeņu restorāni, gan naktsklubi.

"BalticMiles" ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu patneruzņēmumu lojalitātes programma. Tā tika atklāta 2009. gada oktobrī. Pašlaik "BalticMiles" ir iesaistīti piecpadsmit partneri - airBaltic, airBalticTravel.com, ESPA Riga, Eurolines, Forum Cinemas, Islande Hotel, Latvijas Mobilais Telefons, Līvu Akvaparks, LSG Sky Chefs, Neste Latvija, Nordea, Restel, Reval Hotels, SAS un Sixt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!