Foto: Publicitātes foto

Rīgas Sv. Pestītāja baznīcā 22. un 23.decembrī, pulksten 20 un 25.decembrī pulksten 23 skanēs jauniešu kora "Balsis" tradicionālie Ziemassvētku koncerti, portālu "Delfi" informēja kora mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis.

Koncerta pirmajā daļā, turpinot projektu "Missa a cappella", tiks atskaņotas daļas no izcilā latviešu komponista Pētera Vaska "Mesas" jauktajam korim "a cappella", kura pasaulē tikpat kā nav skanējusi. Vēl programmā iekļauti Pētera Butāna, Ērika Vitakra, Edvarda Elgāra, Ērika Ešenvalda un Pītera Entonija Toņi skaņdarbi.

Otrajā daļā - ukraiņu un norvēģu tautu Ziemassvētku melodijas, Džona Tavenera, Jāņa Lūsēna, Urmas Sīsaka oriģinālmūzika, kā arī tradicionālās Ziemassvētku dziesmas.

Kā vēsta Teterovskis, koncerta apmeklētājiem būs iespēja ne vien klausīties, bet arī piedalīties koncertos, kopīgi dziedot Ziemassvētku dziesmas, baudot karsto dzērienu un kora dziedātāju pašu rokām ceptās piparkūkas.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes kasēs", kā arī pirms koncerta norises vietā. Biļešu cenas – pieci lati un divi lati pensionāriem. Biļešu skaits ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!