Lielā sala dēļ atsevišķos maršrutos traucēta starppilsētu autobusu satiksme, informēja Rīgas Starptautiskās autoostas loģistikas vadītāja Elita Lukjanoviča.
No rīta divas stundas kavējās autobuss uz Ogri. Tāpat plkst.7.30 vajadzēja ierasties autobusam no Rēzeknes, taču tas iebrauca ar vairāk nekā pusotras stundas kavēšanos, sacīja Lukjanoviča.

Ceturtdien atcelts Rēzeknes autobusu parka apkalpotais reiss uz Rēzekni plkst.19.05, taču par Alūksnes, Ludzas un Daugavpils autobusiem nav ziņu, ka kāds no tiem varētu nekursēt, sacīja Lukjanoviča.

Trešdien tika atcelti divi reisi uz Rēzekni. Autobusi ceļā pie Ogres bija aizsaluši, sacīja Lukjanoviča, norādot, ka šāda situācija var rasties, ja ir sliktas kvalitātes degviela.

Naktī gaisa temperatūra Latvijā bija robežās no mīnus 13 līdz mīnus 31 grādam. Zosēnos gaisa temperatūra pazeminājās līdz mīnus 31 grādam, Daugavpilī un Dagdā - mīnus 29, Alūksnē - mīnus 27, bet Rēzeknē - mīnus 26.

Rīgā bija mīnus 17 grādi, Ventspilī - mīnus 16, bet Liepājā - mīnus 15 grādi.

Kā ziņots, sinoptiķi prognozē, ka naktī uz piektdienu atkal gaidāms stiprs sals, un gaisa temperatūra Latvijas austrumos varētu noslīdēt līdz mīnus 23, mīnus 28 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!