Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 16. oktobrī, TV viedspēles Ciemos dalībnieki satiksies pašā Sēlijas novada sirdī – klusajā un viesmīlīgajā mazpilsētā Viesītē, kur ikviens televīzijas skatītājs varēs pārliecināties, ka šova dalībnieki uzvaras dēļ ir gatavi uz visu.

Raidījuma varoņi jau līdz šim ir izcēlušies ar īpašu viltību pirms uzdevuma saņemšanas, piemēram, dienu iepriekš ierodoties pilsētās, lai izpētītu spēles laukumu. Viesītes komanda spērusi soli vēl tālāk - sarunājusi palīgu, kurš spēles laikā gādā par transportu, kolīdz tas nepieciešams.

Šoreiz sacensība notiks pašu dzīvesvietā un spēles gaitā varēsim uzzināt, vai Viesītes komanda paši savā pilsētā spēs vislabāk paveikt uzdevumu un vai spēles organizatoru spēkos būs viņiem sagādāt pārbaudījumus, kas pārsteigtu nesagatavotus un ļautu ieraudzīt pašu dzīvesvietu pirmatklājēju acīm.

Latvijas slēpto vērtību meklētāji un piecu novadu ļaudis šajā sērijā iepazīs stāstu par Viesītes rašanos un vecāko ēku ciemā, meklēs, kas slēpjas senāk sauktās Eķengrāves jeb āža miesta ģerbonī, un atklās, kāds slavens latviešu laupītājs un slepkava XX gadsimta sākumā bija sastopams arī Viesītes pusē.

Pēc pirmajām piecām sērijām spēli pametīs tā komanda, kurai būs veicies vismazāk. Pēc tam - katrā etapā pa vienai, lai spēles finālā, sacenšoties trim komandām, pārliecinātos, kurā Latvijas novadā dzīvo visvarošākā un viedākā komanda.

Televīzijas viedspēle Ciemos ir Latvijas Mobilā Telefona un VFS Films kopdarbs. Raidījumu LTV1 ēterā var redzēt katru ceturtdienu plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 14:55.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!