Recepte 4 personām:
Pagatavošana:
- Sīpolus un speķi sagriež gabaliņos, apcep karstā eļļā un pieliek buljonu. Kartupeļus sagriež gabaliņos un pieliek sautējumam kopā ar pupām un pupumētrām, sautē 15 minūtes un pievieno sāli un piparus.
- Bumbierus pārgriež uz pusēm, izņem sēkliņas, pieliek klāt sautējumam un sautē 10 minūtes. Pupiņu sautējumam pievieno garšvielas un pasniedz, izrotātu ar piparmētras lapām.
Sātīgais kāpostu sautējums
Recepte 4 personām:
Pagatavošana:
- Sīpolus sagriež gabaliņos, katliņā uzkarsē eļļu, kāpostu sagriež sloksnītēs, visu taukvielās apcep, pielej buljonu un vāra 10 minūtes.
- Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un paprikas pulveri, samīca kopā ar rīvmaizi un izveido no tās mazas bumbiņas.
- Kartupeļus sagriež gabaliņos, kopā ar gaļas bumbiņām pievieno sautējumam un sautē 20 minūtes. Sautējumam pievieno garšvielas, iemaisa pētersīļus un pasniedz galdā.
Sēņu gulašs ar nūdelēm
Recepte 4 personām:
Pagatavošana:
- Sīpolus un vistas fileju sagriež gabaliņos un kopā ar timiānu apcep karstā eļļā.
- Šampinjonus sagriež ripiņās, pievieno gaļai un sīpoliem, apcep, tad pielej buljonu, tomātu masu un vāra 15 minūtes. Gulašu iebiezina ar mērču iebiezinātāju, pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar makaronu spirālītēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit