Sastāvdaļas:
- 15 g Indijas riekstu
- 1 vidējs banāns
- 1 konservēta persika pusīte
- 45 g auzu pārslu
- 10 g zīdkoka ogu
- 1 ēd.k. ķirbju sēklu
- 250 ml auzu vai rīsu piena
Pagatavošana:
- Blenderī liec visas sastāvdaļas un blenderē 4-5 minūtes, līdz kokteilis ir krēmīgs. Pasniedz.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit