Lai uzlabotu ielu attīrīšanu no sniega, kā arī satiksmes drošību, plānots, ka turpmāk Valmieras pilsētā ziemas sezonā vairākās vietās būs aizliegta auto stāvēšana vakara un nakts stundās, informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Kazuša.
Ņemot vērā SIA “Valmieras Komunālā saimniecība”, kas nodarbojas ar ceļu apsaimniekošanu Valmierā, ierosinājumu, iecerēts, ka šādi ierobežojumi būs V.Baloža ielā 7, Stacijas ielas posmā no Marijas līdz Grāvju ielai, Garā ielā no 11. līdz 12. namam, J.Vītola ielas posmā no Upīša līdz Kārļa ielai, Beātes ielā no 19. līdz 22.namam, Graudu ielā no 6. līdz 8.namam, G. Apiņa ielā no 18. līdz 22. namam un Zvirgzdu ielā.

Valmieras pašvaldība aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un savlaicīgi domāt par savu spēkratu novietošanu citur, jo jaunās ceļa zīmes paredzēts uzstādīt vēl šoziem- tuvākajās nedēļās.

Bet turpmāk šie ierobežojumi būs sezonāli, un darbosies no plkst. 22.00 līdz 07.30 periodā no novembra līdz aprīlim, informēja Valmieras domes pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!