Foto: stock.xchng
Aizvadītās diennakts laikā ceļu satiksmes negadījumos bojā gājis viens cilvēks, informē Valsts policija.

Negadījums notika Daugavpils novada Laucesas pagastā. 1954.gadā dzimusi sieviete, būdama alkohola reibumā, braucot ar velosipēdu sadūrās ar automašīnu "Man" ar puspiekabi "Kogel". Pēc sadursmes riteņbraucēja vēl uzbrauca uz blakus ceļa stāvošai automašīnai "Volvo S80". Velosipēdiste tika nogādāta slimnīcā, kur no gūtajām traumām nomira.

Tikmēr Ķekavas pagastā notika sadursme starp automašīnām "Ford" un "BMW", kurā cieta četri cilvēki. Divi cietušie pēc palīdzības saņemšanas no slimnīcas atlaisti mājās, bet 1967.gadā dzimis vīrietis ar smagām traumām un 1987.gadā dzimis vīrietis ar vairākām traumām nogādāti slimnīcā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Tukuma novada Pūres pagastā 1990.gadā dzimis vīrietis nenovaldīja automašīnu "Renault" un ieslīdēja pretējās kustības joslā, kur sadūrās ar "Audi A4". Negadījumā cieta "Audi" vadītājs un pasažiere.

Savukārt Ādažu novadā uz ceļa Rīga-Ainaži notika sadursme starp "Opel" un "Audi", kurā cieta gadu vecs zēns. Viņam tika sniegta medicīniskā palīdzība, un vēlāk zēns no slimnīcas atlaists mājās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens gājis bojā. Vēl aizvadītajā diennaktī 25 autovadītāji un 21 velosipēdu un motorolleru vadītājs pieķerti transportlīdzekļa vadīšanā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!