close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sastāvs:
  • puravi
  • burkāni
  • cukini
  • ķiploki
  • olīveļļa
  • paprika
  • seleriju kāti
  • kečups
  • tomāti kārbās
  • sāls, baltie pipari
  • oregano
  • dārzeņu buljons
  • jalapeno
  • Pagatavošana

    Puravus, burkānus, cukini sagriež kubiņos, ķiplokus plānās šķēlītēs, papriku rombos, seleriju kātus šķēlītēs. Uz 5l zupas nepieciešams 1 jalapeno.

    Uzkarsē olīveļļu, cep ķiplokus, sīpolus, burkānus, papriku, seleriju kātus, puravus, cukini, kečupu. Visu apmaisa, apcep, pievieno garšvielas, pielej baltvīnu, notvaicē, pārlej ar vārošu ūdeni, nostabilizē garšu, atdzesē.

    Šī zupa nav sarkana, nav balta, nav dzeltena. Tai ir raksturīgais bronzas atblāzmas tonis, kas veidojas, sacepot nedaudz kečupu ar olīveļļu.

    Pie zupas pievieno jūras veltes, zivtiņas, olīvas, lej bļodā, pirms tam ieber dilles.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form