Ventspilī sestdien notiks ikgadējais Vecgada skrējiens, kurā var piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma, informē Ventspils sporta pārvaldes organizatoriskā un sporta darba metodiķe Dzintra Rutkovska.
Skrējiens pilsētas stadionā sāksies plkst. 12. Pirmo apli visi tradicionāli noskries stadionā, bet pēc tam maršruts turpināsies cauri skeitparkam, pa Kuldīgas aleju un atpakaļ uz stadionu.

Skrējiena garumu un ilgumu katrs varēs izvēlēties pēc savām spējām. Būs iespējams izvēlēties skrējienu arī ar laika kontroli - sievietēm triju kilometru distancē, bet vīriešiem piecu kilometru distancē.

Katrs dalībnieks saņems skrējiena dalībnieka karti, kurā atzīmēt noskrieto kilometru skaitu. Uzvarētāji saņems kausus, būs arī pārsteiguma balvas.

Pēc skrējiena tā dalībnieki varēs baudīt karstu tēju un bez maksas apmeklēt saunu.

Vecgada skrējiens Ventspilī notiek jau vairāk nekā 20 gadu. Ar katru gadu skrējiens gūst aizvien lielāku popularitāti, pulcējot kuplu dalībnieku skaitu. Pagājušajā gadā skrējienā piedalījās aptuveni 150 dalībnieku - gan profesionāļi, gan iesācēji.

Skrējienā piedalās ne tikai ventspilnieki, bet arī skrējēji no citām Latvijas pilsētām - Kuldīgas, Talsiem, Rīgas un Bauskas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!