Jēkabpils rajona centrālās slimnīcas mediķi glābuši dzīvību kādam 38 gadus vecam Dunavas pagasta iedzīvotājam, kurš savā virtuvē ar nazi pārgriezis sev vēderu, otrdien ziņo laikraksts "Neatkarīgā".
Kā informējis slimnīcas ķirurģijas nodaļas vadītājs Jānis Danevičs, vīrieti, ar uzšķērsto vēderu, pēc vairāku stundu ilgas operācijas izdevies glābt. Pagājušās nedēļas nogalē viņš no reanimācijas pārvests uz traumatoloģijas nodaļu, kontaktējas ar apkārtējiem, kā arī sācis ēst.

Dunavas pagasta padomes priekšsēdētājs Pēteris Ķiploks pastāstījis, ka šis dunavietis ir precējies, audzina trīs pamatskolas vecuma bērnus, ir strādīgs, izpalīdzīgs, kā bezdarbnieks bijis nodarbināts sabiedriskajos darbos.

Taču pēdējos mēnešos viņš cietis no depresijas, bija kļuvis nelīdzsvarots un todien, kad pats sevi smagi savainojis, viņam bijis nozīmējums sākt ārstēšanos Daugavpils psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

Ķiploks stāstījis, ka iepriekš vīrietim šādi garīga rakstura veselības traucējumi neesot novēroti. Tie, visticamāk, esot iedzimti, jo Daugavpilī vairākkārt ārstējusies arī viņa māte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!