Foto: DELFI Aculiecinieks
Valsts policijā nolēmusi izbeigt administratīvo lietu par šī gada sākumā Ozolnieku novada Dalbē notikušo starpgadījumu, kurā bija iesaistīti Jelgavas domes neatkarīgais deputāts Sergejs Ņevoļskis un kādas automašīnas notriekta stirna, ziņo "Jelgavnieki.lv"

"Administratīvā pārkāpuma lietā tika veikti visi nepieciešamie pasākumi, savākti materiāli, visu iespējamo liecinieku liecības, taču pierādījumi kopumā nebija pietiekami, lai kādu konkrētu personu likumā noteiktajā kārtībā sauktu pie administratīvās atbildības," teikts Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdzes Ievas Sietnieces atbildē portālam "Jelgavnieki.lv".


LNT raidījums "Degpunktā" februārī ziņoja, ka 18.februāra vakarā Ozolnieku novada Cenu pagastā uz autoceļa Ozolnieki - Dalbe kāds mednieks, vadot automašīnu, notriecis pāri ceļam skrienošu stirnu un izsaucis policiju.

Mednieks Ivars par notikušo ziņojis policijai. Kamēr viņš likumsargus gaidījis, dzīvnieks atguvies un sācis kustēties. Taču tad garām braucis auto, no kura izkāpuši svešinieki, stirnu iekrāvuši džipā un devušies prom. Negadījuma dalībnieki bija pierakstījuši auto numuru, kas bijis līdzīgs Ņevoļskim piederošā spēkrata numuram.

Laikrakstam "Zemgales Ziņas" domnieks toreiz nenoliedza, ka vedis stirnu. Taču viņa teiktais atšķiras no raidījumā izskanējušās informācijas. Viņš stāstīja, ka pie
dzelzceļa pārbrauktuves viņa auto "stopējis" kāds puspliks vīrietis. Izkāpis no auto, politiķis ieraudzījis, ka "stopētājam" rokās ir cirvis, bet līdzās guļ beigta stirna. Turklāt vīrietis mīnus 14 grādu salā esot bijis ģērbies tikai apakšbiksēs un T-kreklā, tādēļ Ņevoļskis, būdams apjucis, ļāvis viņam iekāpt savā auto un iekraut arī stirnu. Pēc pāris kilometriem vīrietis Ozolniekos pirms Iecavas tilta izkāpis.

Tagad, gandrīz pusgadu pēc starpgadījuma, politiķis portālam "Jelgavnieki.lv" notikušo nodēvēja par "politisku pasūtījumu", kā arī pauda sašutumu par, viņaprāt, tendenciozu šis atgadījuma atspoguļošanu medijos, kur viņš nepamatoti nodēvēts par "stirnu bendi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!