Foto: Publicitātes foto

Lai arī 40% iedzīvotāji Ziemassvētkos vēlētos saņemt paša dāvinātāja rokām gatavotas īpašas un unikālas dāvanas, vairāk nekā puse respondentu svētku pārsteigumus plāno iegādāties kādā no tirdzniecības centru veikaliem vai Ziemassvētku tirdziņos, liecina Domina Shopping veiktā pircēju aptauja. Par iecienītākajām dāvanām respondenti atzinuši grāmatas, kā arī biļetes uz kādu pasākumiem. Tā portālu "Delfi" informē aptaujas veicēji.

Lai arī lielākā daļa aptaujāto norādījuši, ka jebkura dāvana, kas dāvāta no sirds, ir labs pārsteigums svētkos, 20% nevēlētos zem svētku eglītes atrast tādas saimniecības preces kā gludekļus, pannas, blenderus un citas.

Kā liecina pircēju aptaujas rezultāti, lielākā daļa iedzīvotāju dāvanas sev tuvajiem un mīļajiem plāno saiņot paši. Taču rūpējoties par steidzīgajiem, kā arī tiem, kas dāvanu saiņošanu labprātāk uztic profesionāļiem, t/c Domina Shopping durvis vērusi dāvanu saiņošanas darbnīca. Tā darbosies līdz pat 30. decembrim, nodrošinot iespēju ikvienam saņemt konsultācijas par aktuālākajām dāvanu iesaiņošanas tendencēm, materiāliem un krāsu salikumiem. Turklāt katrs, kurš t/c Domina Shopping iegādāsies dāvanas par vismaz 100 latiem, saņems iespēju tās iesaiņot bez maksas.

Lai sarūpētu svētku sajūtu ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam, piektdien, 21. decembrī no plkst. 13:00 līdz 15:00 skvērā pie Vairāk Saules t/c Domina Shoopping tiks meklēts ātrākais dāvanu saiņotājs.

Dāvanu saiņošanas zibensturnīrā centra apmeklētājiem būs iespēja mēroties spēkiem ar citiem un demonstrēt savas prasmes, veiklību un meistarību dāvanu saiņošanā, kā arī saņemt īpašas pārsteiguma balvas.

Par prieku pašiem mazākajiem, no 21. decembra līdz pat 24. decembrim tirdzniecības centrā būs iespējams satikt pašu Ziemassvētku vecīti, kā arī kopā ar viņu nofotografēties ziemeļbrieža Rūdolfa vilktās kamanās. Savukārt pie tirdzniecības centra ieejas līdz pat gada nogalei darbosies bezmaksas karuselis bērniem.

Tāpat centrā līdz pat decembra beigām darbosies tradicionālais iepirkumu centra Ziemassvētku tirdziņš, kurā teju 90 tirgotāji pircējiem nodrošinās iespēju vienuviet iegādāties dažādus pašmāju ražotāju sarūpētos svētku gardumus, kā arī virkni skaistumlietu - aksesuārus, kosmētiku un citus.

Aptauja tika veikta decembra sākumā un tajā piedalījās 1197 respondenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!