Foto: Kadrs no video
Aizvadītajā nedēļas nogalē Ņižegorodskas apgabalā, Krievijā, noticis smags ceļu satiksmes negadījums – piedzērusies četrotne ar "Subaru" ietriecās ceļa malā stāvošajā "Ņiva". No spēcīgā trieciena "Ņiva" apgāzās un tajā bojā gāja divi cilvēki, kamēr paši dzērāji tika sveikā vien ar izbīli. Tā vietā, lai palīdzētu cietušajiem, dzērāji notikuma vietā turpināja dzīres.

Vēl pirms avārijas pa šoseju lielā ātrumā braucošo "Subaru", kas veica bīstamus apdzīšanas manevrus, fiksējis kāds cits autovadītājs ar savu videoreģistratoru. Jau pāris kilometru tālāk "Subaru" bija izraisījis traģisko avāriju. Savukārt pēc avārijas notikušo fiksējis tālrādes kanāls "REN TV".

"Subaru" braukusī četrotne turpināja dzert alum līdzīgu šķidrumu no divlitru plastmasas pudeles un uzvedās rupji, īpaši izcēlās piedzērušās dāmas, kuras ne tikai policistiem no rokām rāva laukā dokumentus, bet arī demonstratīvi pozēja TV kameru priekšā.

Avāriju izraisījušajam vadītājam draud sods līdz pat deviņiem gadiem cietumā, tomēr pārējiem "Subaru" pasažieriem par rupjo uzvedību netika sastādīts pat administratīvais protokols.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!