Foto: Publicitātes foto
"Opel Adam" modeļa "IntelliLink" informācijas un izklaides sistēma tagad ir pieejama ar pilnībā integrētu "Siri 'Eyes Free'" – "Apple" izstrādāto asistenta funkciju, kurai, tikai pajautājot, braukšanas laikā viegli var tikt veiktas dažādas darbības. Lietotāji, kuriem ir atbilstošs "iPhone" viedtālrunis, izmantojot uz stūres novietotu pogu, var aktivizēt "Siri 'Eyes Free'" funkciju, kura izpildīs dažādus uzdevumus un ļaus vadītājam saglabāt skatu uz ceļu un rokas uz stūres. Pretēji ierastajām balss atpazīšanas programmām, ar "Siri 'Eyes Free'" funkciju "Opel Adam" automobilī iespējams sarunāties dialoga veidā – gandrīz kā ar citu personu.

Šī funkcija bez maksas ir pieejama visos ar "IntelliLink" aprīkotājos "Opel Adam" modeļos. Atjauninājumus "IntelliLink" sistēmai var turpināt veikt visu tās lietošanas laiku, lai nodrošinātu to, ka automobiļa informācijas un izklaides sistēma ir tikpat svaiga kā ar to savienotās mobilās komunikācijas ierīces. "Opel Adam" īpašniekiem, lai veiktu atjauninājumus, ieteicams apmeklēt "Opel" dīlera centru.

Lai sāktu darboties ar "Siri 'Eyes Free'" funkciju, autobraucējam caur "Bluetooth" nepieciešams savienot savu "Apple iOS" ierīci ar "IntelliLink" informācijas un izklaides sistēmu un nospiest uz stūres novietoto balss atpazīšanas aktivizēšanas pogu. "Siri 'Eyes Free'" var tikt aktivizēta, kamēr paralēli darbojas arī citas aplikācijas, piemēram, "BringGo". Mūzikai vai navigācijas norādījumiem šajā brīdī gan automātiski tiek izslēgta skaņa.

Ar "IntelliLink" informācijas un izklaides sistēmu aprīkotajos "Opel Adam" modeļos to lietotāji, izmantojot "Siri 'Eyes Free'", var:

  • ar balss palīdzību, brīvroku režīmā, veikt zvanus savā "iPhone" kontaktu sarakstā esošajiem cilvēkiem;
  • bez uzmanības novēršanas un nepieciešamības izmantot izvēlni, izvēlēties dziesmas, kuras atskaņot no savas "iTunes" bibliotēkas;
  • klausīties, sastādīt un sūtīt "iMessage", teksta īsziņu vai e-pastu uz tālruņa numuru vai e-pasta kontu, kas saglabāts kontaktu sarakstā;
  • piekļūt kalendāram un pievienot tikšanās, lasīt ienākošos ziņojumus un regulēt brīdinājumu un paziņojumu iestatījumus;
  • ar "Siri" palīdzību gūt atbildes uz vienkāršiem jautājumiem un uzzināt, piemēram, sporta spēļu rezultātus, laika apstākļu prognozes un nacionālo svētku datumus.

Atgādinām, ka "Siri" funkcija ir pieejama "beta" versijā "iPhone 4S", "iPhone 5", trešās un ceturtās paaudzes "iPad", kā arī "iPad mini" un ceturtās paaudzes "iPod touch" ierīcēm, un tai ir nepieciešams interneta pieslēgums. Funkcijas pieejamība var būt ierobežota dažādās valodās vai dažādās vietās, un tās nodrošinātās iespējas var atšķirties.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!