Foto: Publicitātes foto
No 22. maija "Citroën" importētājs Latvijā SIA "Veho" ir autorizējis uzņēmumu SIA "Mile Auto" par oficiālo "Citroën" dīleri Siguldā. Tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas tīkls tika paplašināts ar mērķi nostiprināt auto zīmola pozīcijas arī ārpus Rīgas teritorijas.

Tāpat jaunatklātā autocentra uzdevums būs nodrošināt pilnu pakalpojumu klāstu – jaunu un mazlietotu "Citroën" automašīnu tirdzniecību, visa veida pēcpārdošanas pakalpojumu piedāvājumu, kā arī iespēju pasūtīt un iegādāties rezerves daļas un aksesuārus.

""Veho" arī turpmāk pilnveidos reģionālo tirdzniecības un servisa apkalpošanas tīklu, tādējādi palielinot "Citroën" tirgus daļu Latvijā," uzsver "Veho" valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda.

"Sigulda atrodas stratēģiski labā vietā, kurā apkalpot Vidzemes, Latgales un Zemgales iedzīvotājus, kā arī attīstīt biznesu. "Mile Auto" strādā pieredzējuši automašīnu tirgotāji, servisa konsultanti un servisa meistari, tāpēc, uzskatu, ka spēsim pilnvērtīgi attaisnot gan klientu vēlmes, gan "Citroën" vārdu," darījumu komentē "Mile Auto" valdes loceklis Māris Īle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!