::recepte::
Vistas fileju sagriež kumosa lielos gabaliņos. To pašu dara ar baklažāniem un tomātiem. Smalki sakapā ķiploka daivas.
Sakarsē pannu ar eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā apraujas balta. Tad pievieno baklažānus un apcep mīkstus.
Pievieno tomātus, tomātu pastu, keilu, ķiplokus, garšvielas un ļauj gatavoties aptuveni piecas minūtes. Īsi pirms beigām pievieno sāli un vēl garšvielas, ja prasās, un ļauj kādu brīdi ievilkties zem vāka.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Vistas fileju sagriež kumosa lielos gabaliņos. To pašu dara ar baklažāniem un tomātiem. Smalki sakapā ķiploka daivas.
Sakarsē pannu ar eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā apraujas balta. Tad pievieno baklažānus un apcep mīkstus.
Pievieno tomātus, tomātu pastu, keilu, ķiplokus, garšvielas un ļauj gatavoties aptuveni piecas minūtes. Īsi pirms beigām pievieno sāli un vēl garšvielas, ja prasās, un ļauj kādu brīdi ievilkties zem vāka.
Lai labi garšo!