Foto: Publicitātes foto

Pateicoties 84 jauniem inovatīviem tehnoloģijas risinājumiem, kas tika ieviesti pārskata periodā, "Audi" zīmols jau otro reizi gūst uzvaru Automobiļu inovāciju balvas "premium" un lielizmēra auto kategorijā.

Automobiļu inovāciju balvas (Automotive Innovations Award) žūrija, vērtējot visus pretendentus uz godalgām, galvenokārt ņēma vērā četras tematiskās jomas: automobiļu piedziņas sistēmu, autonomo braukšanu un drošību, transportlīdzekļu koncepciju un virsbūvi, kā arī saskarni un sakarus. Jāatzīmē, ka "Audi" tika atzīts par visinovatīvāko zīmolu arī divās pēdējās augstāk minētajās kategorijās.

"Esmu gandarīts par tik augstu novērtējumu. Jau otro reizi iegūstot inovatīvā "premium" auto ražotāja balvu, apliecinām, ka mūsu sauklis "Pārākums tehnikā" (Vorsprung durch Technik) tik tiešām ir vadmotīvs itin visā, ko darām," apbalvošanas ceremonijā Frankfurtē apliecināja "Audi" valdes priekšsēdētājs Ruperts Štadlers.

"Mēs daudz strādājam, lai nostiprinātu savas līdera pozīcijas inovāciju jomā. Īpaši padziļinātu uzmanību pievēršam auto kopējās masas samazināšanai, aerodinamikai, savienojamībai un autovadītāja palīgsistēmām un autonomās braukšanas tehnoloģijām," rezumē Štadlers.

Automobiļu inovāciju balvu jau piekto reizi pasniedz Automobiļu vadības centrs (Center of Automotive Management) un "PricewaterhouseCoopers AG". Balva tiek pasniegta gada novatoriskākajiem autoražotājiem un piegādātājiem. Pretendentu skaitā bija vairāk nekā 1162 inovācijas no 19 automobiļu ražotājiem un 60 zīmoliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!