::recepte::
Bļodā sakul olu ar cukuru un izkausētu sviestu. Tad iemaisi miltus, sodu, vaniļas cukuru un sāli. Pamazām lej klāt ūdeni (var izmantot arī pienu), lai mīkla izdodas viendabīga.
Gatavo mīklu liek ledusskapī uzbriest.
Lej mīklu vafeļu pannā un cep tās zeltaini brūnas. Cepot jāpiešaujas, cik liet uz panniņas, lai nelītu pār malām.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.olas0.5 glāzecukurs30 gsviests2 glāzesmilti naža galssoda šķipsnavaniļas cukurs šķipsnasāls0.5 lūdens
Sagatavošana
1
Bļodā sakul olu ar cukuru un izkausētu sviestu. Tad iemaisi miltus, sodu, vaniļas cukuru un sāli. Pamazām lej klāt ūdeni (var izmantot arī pienu), lai mīkla izdodas viendabīga.
2
Gatavo mīklu liek ledusskapī uzbriest.
3
Lej mīklu vafeļu pannā un cep tās zeltaini brūnas. Cepot jāpiešaujas, cik liet uz panniņas, lai nelītu pār malām.
Pasniedz ar pārkaisītu pūdercukuru un sezonas ogām, piemēram, dzērvenēm.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit