Foto: Publicitātes foto

"Porsche" pirmajam simtprocentīgi elektriskajam sportiskajam automobilim "Taycan" tiek pievērsta liela uzmanība visā pasaulē. Sabiedrība ar šo automobili tiks iepazīstināta ne agrāk kā septembrī, un tā galīgā konstrukcija vēl nav zināma, taču Ženēvas starptautiskajā autoizstādē uzņēmums apstiprināja, ka visā pasaulē ir vairāk nekā 20 tūkstoši personu, kas nopietni interesējas par tā iegādi.

"Porsche Taycan" debitēs septembrī, un ir plānots, ka tirgū tas tiks izlaists līdz gada beigām. Lai paātrinātos no vietas līdz 100 km/h, automobilim vajadzēs mazāk par 3,5 sekundēm. Mērot saskaņā ar NEDC, tā nobraucamais attālums pārsniegs 500 kilometru bez atkārtotas akumulatoru uzlādes. Turklāt 100 kilometru braucienam pietiekamu uzlādi būs iespējams veikt tikai četrās minūtēs (mērīts saskaņā ar NEDC).

"Milzīgā interese par "Taycan" liecina, ka mūsu klienti un cienītāji ir tikpat sajūsmināti par pirmo "Porsche" elektrosportistu kā mēs, tāpēc esam palielinājuši ražošanas jaudu," apstiprina par pārdošanu un tirgvedību atbildīgais "Porsche AG" valdes loceklis Detlefs fon Plātens. ""Taycan" būs vissportiskākais un tehniski vismodernākais automobilis savā segmentā – īsts Porsche."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!