Foto: Shutterstock

Aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija novērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā degvielas cenas nav mainījušās, Viļņā – kritušās, bet Tallinā tās ir kāpušas.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā – Viļņā.

Rīgā arī šajā nedēļā degvielas cenas "Circle K" uzpildes stacijās bija stabilas. Tāpat kā pirms nedēļas, šajā piektdienā litrs 95. markas benzīna maksāja 1,304 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas – 1,214 eiro.

Savukārt Viļņā gan 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena šonedēļ samazinājās par 0,6% – līdz attiecīgi 1,178 un 1,078 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas cenas arī šajā nedēļā palielinājās. 95. markas benzīna cena pieauga par 1,3% un bija 1,374 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 0,5% – līdz 1,334 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā arī šonedēļ nepiedzīvoja svārstības un bija attiecīgi 0,565 un 0,629 eiro par litru. Taču Viļņā tā sarukusi par 2,2%, un šajā piektdienā litrs autogāzes maksāja 0,44 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!