Foto: Publicitātes foto

"Porsche 911" ir autobūves ikona, ko iekāro ikviens sportisko spēkratu cienītājs. Šis auto modelis ir izcīnījis neskaitāmas uzvaras dažādās sacensībās un no paaudzes paaudzē ir attīstīts līdz praktiskai perfekcijai. Tomēr pat tiem, kuriem izdodas šo sapni par "Porsche 911" iegādi realizēt, nereti vien nepietiek ar paša autoražotāja piedāvājuma spektru. Tādēļ savu kvēlāko vēlmju realizācijai pēc auto iegādes dodas pie kāda no auto pārbūves uzņēmumiem.

Latvijā tapis "Porsche 911" pārbūves projekts, kādu citkārt drīzāk būtu raduši redzēt Tuvajos Austrumos. Pie automobiļu restaurācijas un pārbūves uzņēmuma "Lucky Thirteen" vērsās kāds klients no Zviedrijas, kurš vēlējās to pārbūvēt kā amerikāņu dziedātājam Krisam Braunam un titulētajam zviedru kalnuslēpotājam Johanam Olsonam – ar "TopCar" izstrādāto "Stinger GTR" pakotni un palielinātu motora jaudu. Tomēr kā odziņu tam visam, gluži kā arābu šeiham – vēl arī tīru zeltu interjera apdarē...

Par pamatu projektam izmantota "Porsche 911 Turbo S" modifikācija, kas ir nu jau aizejošās paaudzes (991.2 – rūpnīcas indekss) virsbūvē, jo jaunajam modelim (992) jaudīgās "Turbo" versijas vēl nav prezentētas. "Turbo S" ir visjaudīgākā "Porsche 911" brīvi nopērkamā sērijveida modifikācija, kas nav limitētā sērijā, piemēram, kā Nirburgringas trases rekordists "GT2 RS".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!