Foto: Publicitātes foto

Jaunajai desmitgadei ievadot jaunu luksusa mobilitātes laikmetu, "Bentley Motors" ir sākuši pilnīgi jaunā "Flying Spur" piegādes īpašniekiem Eiropā un Lielbritānijā. Piegādes Austrumu valstu, Ziemeļamerikas un Āzijas tirgos tiks uzsāktas šī gada laikā. Paredzams, ka jaunais "Flying Spur" 2020. gadā veidos apmēram 20% no "Bentley" pārdošanas apjoma visā pasaulē.

Pirmoreiz parādīts 2019. gada otrajā pusē, jaunais "Flying Spur" jau ir ieguvis virkni godalgu. Klientiem paredzēto automobiļu ražošanu uzsāka novembrī "Bentley" rūpnīcā Krīvā, kas nesen ieguvusi "The Carbon Trust" sertifikātu kā pasaulē pirmā oglekļa neitrālā luksusa automobiļu ražotne.

Trešās paaudzes "Flying Spur" prezentē "Bentley" mūsdienīgo, skulpturālo dizaina valodu, vienlaikus saglabājot Krīvā bāzētā uzņēmuma DNS. Būvētam uz pilnīgi jaunas platformas, tā spēcīgo stāju uzlabo pagarinātā riteņu bāze, pateicoties uz priekšu izvirzītai priekšējai asij.

Salons ir nepārprotami "Bentley", apvienojot ilgtspējīgus, dabiskus un autentiskus materiālus ar virkni jaunu tehnoloģiju. Unikālais "Bentley" rotējošais displejs ir paneļa centrālais elements. HD mērinstrumentu panelim var izvēlēties 12,3 collu skārienekrānu, analogos rādītājus vai "digitālā detoksa" koka apdari.

Skārienekrāna tālvadības pults ir centrālais elements aizmugurē sēdošo pasažieru pieredzē. Ar šo moderno ierīci var kontrolēt visas svarīgākās funkcijas, tostarp žalūzijas, klimata kontroli un aizmugurējo sēdekļu masāžas funkciju. Ar to var kontrolēt arī "Flying Spur" daudzkonfigurāciju salona apgaismojuma sistēmu.

Plašā salona nepārspējamo komfortu un izsmalcinātību vairo iespaidīgais viena vai divu veida koka apdares klāsts. Gan priekšā, gan aizmugurē "Bentley" ir ieviesuši pilnīgi jauna dizaina rievotu ādas sēdekļu apdari ar rombu raksta stepējumu "Mulliner" specifikācijai. Trīsdimensiju durvju ādas apšuvuma paneļi ar rombveida rakstu ir pasaules jaunums.

Papildaprīkojuma panorāmas stikla lūka stiepjas visa jumta garumā, piepludinot "Flying Spur" salonu ar gaismu un nodrošinot braucējiem "Grand Touring" pieredzi. Pieejamas arī trīs veidu audiosistēmas, tostarp 16 skaļruņu "Bang & Olufsen" sistēma un "Naim" sistēma.

Vadītāja palīgsistēmas ietver infrasarkanās nakts redzamības kameras, satiksmes palīgsistēmu, aklo zonu brīdinājumu un vējstikla displeju. Moderno pieslēgto funkciju klāsts, tostarp integrēts Wi-Fi tīklājs, palīdz vadītājam izmantot virkni reāllaika funkciju un pakalpojumu.

Pirmoreiz "Bentley" tiek izmantota elektroniskā visu riteņu stūrēšanas sistēma apvienojumā ar aktīvās pilnpiedziņas sistēmu un "Bentley Dynamic Ride" sistēmu – pasaulē pirmo 48 voltu elektrisko stabilizācijas sistēmu. Vēl viens ievērojams modernizējums ir jaunās trīs kameru pneimatiskās atsperes, kas nodrošina daudz plašāku piekares regulējumu diapazonu no limuzīna tipa brauciena komforta līdz sportiskai virsbūves kontrolei.

"Flying Spur" kodolā atrodas uzlabots "Bentley" sešu litru W12 dzinējs ar diviem turbokompresoriem, aprīkots ar moderno divu sajūgu astoņu pārnesumu transmisiju. Jaunais motors ļauj limuzīnam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 3,8 sekundēs un maksimāli sasniegt 333 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!