Foto: Shutterstock

Svētdien kādai sievietei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par alkohola lietošanu pēc negadījuma izraisīšanas Ozolnieku novadā, informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete Ozolnieku novada Salgales pagastā ar "Toyota Corolla" nobrauca no ceļa daļas un apgāzās. Cilvēki negadījumā fiziski nav cietuši, taču autovadītājas izelpā pārbaudes brīdī konstatētas 1,74 promiles. Viņa apgalvoja, ka alkoholiskos dzērienus lietojusi pēc avārijas.

Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols un administratīvā pārkāpuma protokols.

Savukārt Neretas novadā vīrietis, braucot ar sporta motociklu, krita un guva traumas. Policija informāciju par notikušo saņēma no ārstniecības iestādes un turpina skaidrot negadījuma apstākļus.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 13 cilvēki, to skaitā arī viens velosipēdists, informēja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Svētdien valstī kopumā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 18 ceļu satiksmes negadījumi, Latgales reģionā – astoņi, Zemgalē – septiņi, Kurzemē – pieci, bet Vidzemē – četri, liecina VP apkopotie dati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!