Foto: Publicitātes foto

Tiešsaistes platforma "My Porsche" ieguvusi jaunu funkciju "Aizkulises", kas klientiem sniedz ekskluzīvu ieskatu sportisko automobiļu ražotāja rūpnīcā Cufenhauzenē. Klienti var sekot līdzi, kā pakāpeniski tiek būvēts viņu pasūtītais automobilis.

Divdurvju sporta automobiļiem "911" un "718" "Porsche" jau ir uzstādījis fotokameras divos attiecīgajos iecirkņos un savienojis tās ar ražošanas programmatūru. Drīzumā tiks pievienotas vēl divas fotokameras.

"My Porsche" ir centralizēts klientu portāls automobiļu īpašniekiem, kur ir apvienoti visi personiskajiem automobiļiem pieejamie piedāvājumi un pakalpojumi.

""Porsche" jau no paša sākuma cenšas sniegt klientiem ārkārtīgi personalizētas izjūtas – tagad tas ietver arī laiku, kamēr viņi gaida savu automobili," stāsta "Porsche" klientu attiecību viceprezidents Roberts Āders. "Mūsu klienti tagad paši var redzēt, kā tiek būvēts viņu individuāli konfigurētais sapņu automobilis – tas padarīs gaidīšanu vēl aizraujošāku. Vispirms mēs šo piedāvājumu izlaidīsim sešos tirgos un pakāpeniski izvērsīsim pakalpojumu."

Vispirms lietotne būs pieejama jaunu automobiļu pircējiem ASV, Vācijā, Lielbritānijā, Kanādā, Šveicē un Spānijā. Nākamajos mēnešos tiks pievienoti citi tirgi, tajā skaitā arī Latvija.

Līdztekus ražošanas fotogrāfijām "My Porsche" sniedz klientiem ekskluzīvu papildinformāciju par viņu automobili. Portālu var izmantot arī lietotnes veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!