Foto: DELFI

Piektdienas vakarā, 28. augustā, Āgenskalna tirgus pagalmā tika aizvadīts kārtējais “Youngtimer Rally” tematiskais vakars, kas šoreiz bija veltīts automobiļiem ar nolaižamo jumtu – kabrioletiem un rodsteriem.

Šis bija dalībnieku ziņā viskuplākais “Youngtimer Rally” pasākums pie Āgenskalna tirgus, pārspējot jūlijā notikušo klasisko japāņu auto vakaru, kurā pulcējās ap 60 dalībnieku. Kabrioletu vakarā bija ap 65 pieteiktajiem dalībniekiem ar klasiskajiem auto, kā arī vēl vismaz 10 gados jaunāki, bet ne mazākas ievērības cienīgi kabrioleti, kas bija atbraukuši atbalstīt savus “vecākos brāļus” un arī ieguva apmeklētāju interesi.

Ja līdz šim “Youngtimer Rally” tematiskie vakari bija veltīti kādai konkrētai automobiļu ražošanas valstij, tad uz kabrioletu vakaru varēja ierasties jebkurā pasaules valstī ražotie spēkrati – vācu, angļu, itāliešu, amerikāņu, japāņu, zviedru u.c. Tādējādi pasākums pulcēja visraibāko modeļu plejādi, sākot ar mazo “Ford Ka” un beidzot ar amerikāņu “kuģiem”.

Žūrijas simpātiju balsojumā balvas ieguva sarkanais “SAAB 900 Turbo”, “MG MGB”, “Alfa Romeo Spider S1” un sarkanais “Cadillac Deville”.

Nākamais un šī gada noslēdzošais “Youngtimer Rally” tematiskais vakars pie Āgenskalna tirgus notiks 25. septembrī, kad tiks pulcēti klasiskie apvidus automobiļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!