Foto: DELFI
Visu sestdienu, 25. jūniju, 11. novembra krastmalā – posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam – ir apskatāmi aptuveni 100 dažādi superauto, kas šeit ieradušies dzīvesstila rallija "OneLife Rally" ietvaros. Dārgie un greznie automobiļi būs apskatāmi vēl arī svētdienas, 26. jūnija, rītā, jo svinīgais starts dalībniekiem uz maršruta nākamo punktu tiks dots pulksten 11 no rīta.

"OneLife Rally" automobiļi ir patiesi iespaidīgi – pārsvarā svaigākie "Ferrari" un "Lamborghini" modeļi. No "parastajiem" sportiskajiem auto šeit nebija nekā zemāka par "BMW M5", "Audi RS6" vai "Porsche 911".

Pasākums piesaistīja ļoti daudz cilvēku uzmanību. Diemžēl vismaz sestdienas dienas pirmajā pusē, kad pasākumu fotografēja "Delfi", nebija redzams iepriekš solītais piecus miljonus vērtais "Bugatti Chiron Pur Sport". Organizatori portālam "Delfi" skaidroja, ka šis "Bugatti" noteikti būs – varbūt jau sestdien dienas otrajā pusē, bet katrā ziņā uz rallija startu svētdien, pulksten 11, būšot.

Šī gada "OneLife Rally" norisināsies no 25. jūnija līdz 2. jūlijam. Dalībnieki startēs Rīgā un finišēs Melnkalnē. Pēc Latvijas galvaspilsētas "OneLife Rally" dalībnieku nākamais pieturas punkts būs Varšava (Polija), pēc kā sekos Augstie Tatri (Slovākija), Ļubļana (Slovēnija), Trieste (Itālija), Splita (Horvātija) un Portonovi (Melnkalne).

"OneLife" rallijā piedalās dažādu jomu auto entuziasti – uzņēmēji, uzņēmumu īpašnieki un influenceri. "OneLife Rally" norisinās no 2017. gada un Latvijā tā oficiālais partneris ir pieczvaigžņu viesnīca "Grand Hotel Kempinski Riga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!