Foto: Publicitātes foto

"Porsche" un "Google" paplašina sadarbību, lai nodrošinātu vēl daudzpusīgāku "Google" pakalpojumu integrāciju "Porsche" automobiļos, informē uzņēmumā.

Nākamajās spēkratu paaudzēs "Porsche" piedāvās "Google" pakalpojumus navigācijas, runas atpazīšanas un dažādu lietotņu ekosistēmām, kā arī uzņēmums šīs desmitgades vidū plāno sākt jauno, ar "Google" integrēto sistēmu aprīkoto automašīnu ražošanu.

Šī "Google" ekosistēmas integrācija ietvers "Google Maps", "Google Assistant" un citas "Google Play" veikalā atrodamās lietotnes. "Porsche" klientiem arī turpmāk būs pieejama pazīstamā "Porsche" komunikāciju sistēmas (PCM) lietotāja saskarne, tostarp regulāri tiešsaistes atjauninājumi, lai PCM sistēma būtu aktuāla.

Nākotnē klientiem svarīgās dažādu pakalpojumu sniedzēju ekosistēmas tiks integrētas automobilī uzreiz, izmantojot standartizētas saskarnes un platformas. Tādējādi PCM kļūs par neatņemamu "Porsche" klientu digitālās ekosistēmas sastāvdaļu visā pasaulē, un "Google" integrēto sistēmu ieviešana ir pirmais solis šīs attīstības virzienā. "Porsche" un "Google" partnerība ir ilgtermiņa sadarbība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!