Foto: Publicitātes foto

Debiju piedzīvojusi "Range Rover Sport" īpašā versija "Satin Edition", ko viegli atpazīt pēc satīna apdares. Ierobežotās sērijas "Dynamic" modelis visā Eiropā būs pieejams vien 100 eksemplāros. "Dynamic" būs pieejams kādā no četrām virsbūves krāsām un ar trim dzinēja variantiem.

"Satin Edition", kura metāliskā virsbūves krāsa pārklāta ar satīna aizsargplēvi, vēl vairāk izceļ jaunā "Range Rover Sport" vizuālo dinamismu un ekskluzīvo dizainu. Apdare ne tikai rada elpu aizraujošu izskatu, bet arī aizsargā krāsu un paildzina tās kalpošanas laiku. Modelim pieejamo krāsu paleti veido "Eiger Grey", "Varesine Blue", "Giola Green" un "Charente Grey" toņi.

"Range Rover Sport Satin Edition" satīna apdare ir papildināta ar vairākiem pievilcīgiem akcentiem – ierobežotās sērijas modelim ir kontrastējošs melns jumts un "Black Exterior" pakotne ar "Narvik Black" detaļām, tostarp priekšējo režģi, burtiem un gaisa atverēm.

Ekskluzīvo "Range Rover Sport" var izvēlēties kādā no divām versijām – "Dynamic SE" un "Dynamic HSE". Tāpat tam pieejami trīs veidu dzinēji: "D250" – trīslitrīgs 6 cilindru MHEV turbo dīzeļdzinējs ar 249 ZS jaudu; "D300" – trīslitrīgs 6 cilindru MHEV turbo dīzeļdzinējs ar 300 ZS jaudu; "P460e" – "plug-in" hibrīds ar benzīna turbodzinēju (460 ZS), kas dod iespēju elektriski nobraukt 121 kilometru (WLTP kombinētajā ciklā).

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!