Kompānija "Aston Martin" savam "Rapide" modelim, kas tā jau ir visdārgākā četrdurvju kupeja šajā segmentā, izgatavojusi vēl greznāku modifikāciju "Luxe". Automobilim šajā speciālajā versijā veikti dažādi estētiski pilnveidojumi.

"Aston Martin Rapide Luxe" modifikācijai ražotājs piedāvā dažādus oriģinālus virsbūves krāsojuma variantus, pulētu radiatora dekoratīvo režģi un 20 collu riteņu diskus ar "Bridgestone Potenza" riepām.

Lai arī eksterjerā atšķirību nav daudz, vairāk to sastopams interjerā. Šeit "Aston Martin" piedāvā individuāli piemeklētu ādas apšuvumu, valrieksta koka dekoratīvo apdari, "Bang&Olufsen" audio sistēmu ar 1000 vatu jaudu. Turklāt šīs modifikācijas "Rapide" bagāžniekā tiks iekļauti sešu ceļasomu komplekts no ādas interjera krāsā.

Tehniskā ziņā "Aston Martin Rapide Luxe" versija ir tāda pati kā standarta – tā aprīkota ar sešlitru V12 dzinēju, kas attīsta 470 zirgspēku jaudu un 600 Nm griezes momentu. No vietas līdz 100 km/h četrdurvju kupeja paātrinās 5,3 sekundēs un maksimāli spēj sasniegt 303 km/h.

"Luxe" modifikācijas cena pagaidām netiek atklāta, tomēr standartā "Rapide" modelis maksā no 180 tūkstošiem eiro.

Piedāvājam noskatīties video ar standarta "Aston Martin Rapide". Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!